Az alábbi lehetőségek közül lehet választani:

Clans: <HH> Hungarian Heroes - Játékon belül a Klánkeresőben.
Communities: Hungarian Heroes - Játékon belül a Communitykeresőben

A Klánunk továbbra is várja az új jelentkezőket.


PC, Season, Softcore klán vagyunk.
Ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem lehet mást játszani (non-season, hc), de aki úgy gondolja, hogy hosszabb(!) időre kivonja magát a season sc játékból, akkor arra az időre el kell köszönnünk tőle.
Felvételi követelmények:
1. Discord elérés. A klán saját Discord szerverrel rendelkezik. A tagok felvétele dc-on történik, így füles, mikrofon és egy telepített Discord kliens alapfeltétele a tagságnak.
2. Progress Legalább 25 season-játékóra ÉS legalább 1db 70-es szintű seeason-karakter
3. Facebook, Community Jelentkezés a klán facebook-csoportjába és a Hungarian Heroes nevű ingame community-be.
Jelentkezési eljárás:
1. A jelentkező requestet küld a klánba  2. Az illetékes officer felveszi vele a kapcsolatot, majd elküldi neki a discord meghívót 4. Az officer dc-on elmondja a szükséges tudnivalókat a jelentkezőnek, a szabályzat ide vonatkozó pontjait ismerteti vele. 5. Kölcsönös szimpátia esetén elfogadásra kerül a request. 6. A friss tagunk jelentkezik a klán facebook csoportjába. 7. Amennyiben a tagság valamilyen okból nem valósítható meg, az officer mérlegeli, hogy a community-tagsága fenntartható-e a jelentkezőnek.
A Bennmaradás feltételei:
1. A Discord rendszeres használata 2. Tagság a klán facebook-csoportjában és a hasonló nevű ingame community-ben 3. Aktivitás: maximum 20 nap offline állapot lehet, aki azt elérte, az a klánból kikerül, de a community-ből nem, így amikor újra aktív lesz könnyebben tud jelentkezni ismét. 4. Külső programok: bot használata szigorúan tilos és a TurboHud is tiltott a klánban.

Hozzon létre weboldalt vagy webáruházat a Mozello segítségével.

Gyorsan, egyszerűen, programozás nélkül.

Visszaélés jelentése Bővebb információ